Tematska ekskurzija v Bosno in Hercegovino – Združeni v različnosti

Dragi AEGEE-jevci,

AEGEE-Ljubljana Vas vabi na Tematsko ekskurzijo v Bosno in Hercegovino, kjer bomo obiskali številna mesta in se naučili veliko o različnih vidikih same države.

Med drugim bomo obiskali Banja Luko, Jajce, Travnik, Sarajevo, Jablanico, Mostar in Medžugorje! V program ekskurzije je vključen tudi obisk Delegacije Europske unije v BIH in Urada Visokega Predstavnika za BIH, tako da bomo osvetlili tudi evropski vidik te države. Prav tako je planirano druženje s člani AEGEE-Sarajevo.

V ceno sta vključeni tudi 2 nočitvi z zajtrkom v motelu v Sarajevu in prevoz. Cena na osebo znaša: 110€.

Prijave zbiramo na spodnji povezavi do 14.2. oziroma do zapolnitve mest, po principu „kdor prej pride prej melje“! Število mest je omejeno na 14 oseb. V primeru prijave po zapolnitvi mest, Vas bomo dali na čakalno listo. Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in informacije o načinu plačila.

En teden pred odhodom bo tudi organizirana tradicionalna večerja v eni od sarajevskih restavracij v Ljubljani (Saraj, Harambaša ali Sarajevo 84′), kjer se bomo družili ob hrani in pijači ter v sproščenem vzdušju spoznali glavne značilnosti BIH.


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na e-mail naslov: info@aegee-ljubljana.org

Link za prijavo: https://docs.google.com/forms/d/1pz0YU3MRlfPxTOTbf1gZekpvDkba7gpLjHrNeNFMtec/viewform