Upravni odbor 2015/2016

Predsednik Miha Ilc

MihaPo treh letih delovanja v AEGEE-ju mislim, da sem sposoben prevzeti predsedniško  mesto in voditi AEGEE-Ljubljana v prihajajočem letu v katerem se nameravam osredotočiti predvsem na tri stvari. Prvič, v svojem mandatu kot predsednik AEGEE-Ljubljana si želim predvsem postaviti dobre temelje za delovanje društva v bodoče in to na način, da se posodobi baza članov in se sedanje člane še bolj motivira. Drugič, na podlagi dosedanjih izkušenj je organiziranje mednarodnih dogodkov največji izziv pri katerem se člani še močneje povežejo in spoznajo ob tem pa naučijo veliko koristnih  stvari glede organizacije, sodelovanja, strpnosti ipd. Drugidel mojega plana torej zajema organizacijo mednarodnih dogodkov. Tretjič, da bi še bolj utrdili pripadnost in ohranjali nivo motivacije med člani, si želim obuditi AEGEE člansko kartico, ki trenutno ne nudi nobenih ugodnosti za naše člane. Načrti za leto 2015/2016: SU, LTC, TSDH, Pre-event za Agoro v Bergamu, izmenjava, promocija in lokalne aktivnosti.

Podpredsednica Barbara Anžič
Po enoletnem mandatu v upravnem odboru v AEGEE-Ljubljana (2014/2015) Barbarasem se odločila, da ponovno kandidiram, saj sem v tem času ugotovila, da naša  organizacija lahko študentomponudiše veliko več in odkrila kaj vse še lahko spremenimo oz izboljšamo, na vseh ravneh- tako lokalni kot tudi evropski. Za prihodnost imamo že veliko okvirnih načrtov, kot so boljši PR, da pridobimo več aktivnih članov, več aktivnih lokalnih dogodkov, želim da se izvede motivacijski vikend, kjer bodo novi člani izvedeli vse o AEGEE-ju in pa se s tem tudi pobližje spoznali z samo organizacijo. Želja je tudi, da se povežemo z drugimi študentskimi organizacijami in tako povečamo prepoznavnost ter dobimo več podpore. Sama bom k delovanju naše antene prispevala predvsem pri organizaciji različnih dogodkov, ter pomagala povsod kjer bi bilo to potrebno.

Blagajnik Luka Nagode

Po enem letu izkušenj kot blagajnik mislim da mi je uspelo Lukaosvojiti vse najbolj pomembne veščine (seveda je šeprostor za izboljšavo), s svojim delom pa bi z veseljem naši anteni pomagal še eno leto. Moji načrti so preprosti: temeljito nadzirati vsakršno porabo sredstev in iskanje najbolj cenovno ugodnih rešitev, redno plačevati vse račune in poskrbeti za oddajo vseh potrebnih poročil v predvidenih rokih. Če leto sklenemo z minimalnim plusom in brez kakršnih koli problemov bom s svojim delom zadovoljen. Trenutna atmosfera se mi zdi izredno pozitivna, zato bom svoje delo z veseljem opravljal še naprej.
Tajnik Grega Gregorc 

V lanskem letu sem postal aktiven član antene Grega 1in sodeloval pri organizaciji dveh dogodkov – Traditional Slovenian Drinks and Habits ter Travel Summer University -Push Yourself Beyond the Border. Več mojih najljubših trenutkov preteklega leta je povezanih prav s prisotnostjo na omenjenih dogodkih, tako da sem zelo motiviran za nadaljnje delo. Prav tako se mi zdi prav, da sčasoma prevzamem nase tudi del odgovornosti, zato sem se tudi odločil za kandidaturo. Kot tajnik nameravam skrbeti za ažurno odgovarjanje in posredovanje sporočil ter hkrati za informiranje zainteresiranih novih članov o naši anteni in prihodnjih dogodkih.

Promocija in lokalne aktivnosti Diego Antončić

Kot študent smeri Evropske študije moji primarni interesi so IMG_6307neposredno povezani z Evropsko unijo. Zaradi tega se bom v obdobju svojega mandata osredotočil na spodbujanje evropske dimenzije znotraj naše Antenne. V ta namen si bom močno prizadeval organizirati različne dogodke in dejavnosti, ki se dotikajo političnih, ekonomskih in kulturnih procesov v Evropski uniji. Prav tako se bom trudil prispevati k dobrem vzdušju znotraj Boarda ter čim boljši komunikaciji med člani. S podporo Boarda nameravam prijaviti AEGEE-Ljubljana na razpis za organiziranje dogodka na temo evropske politične, ekonomske ali kulturne integracije. Poleg tega bi obdobju svojega mandata organiziral delavnice o Evropski uniji za člane, ki se bodo nanšale na funkcioniranje te organizacije, njen pomen in strukturo, glavne izzive v prihodnosti itd.

Promocija in lokalne aktivnosti Tjaša Črv 

Za kandidaturo sem se odločila zato, ker so moje izkušnje iz društva AEGEE so                                                         čudovite inTjaša enkratne, ter ker si želim, da bomo letos s promocijo in lokalnimi aktivnostmi v društvo pridobili nove člane, ki bodo izkusili naš Aegee-spirit. Kot študentka marketinga in odnosov z javnostmi sem si zadala povečati prepoznavnost društva med študenti v Ljubljani, s pomočjo promocije na spletu in družbenih omrežjih (spletna stran, Facebook, Twitter, Instagram) in pa medosebne promocije (razni sejmi, predstavitve po fakultetah). Za lokalne aktivnosti načrtujem vsaj en dogodek mesečno. Obdržala bi mesečne večerje, želim si pa še več povezovalnih dogodkov, kjer bi se kot člani društva še bolje spoznali. Vizija je torej ne le povečati, ampak tudi ponuditi raznovrstno število dogodkov za člane in članice našega društva oziroma za te, ki bodo to še postali.